Eventum

Vi kan beröra och göra skillnad – även digitalt.

 

Vi är en eventbyrå som med gedigen erfarenhet, proffsighet och smidighet producerar stora och små, publika och interna evenemang samt digitala möten.

Eventum grundades 1982 och har under åren varit ledande inom bland annat event marketing och sponsring. 2010 skapade vi ett nytt Eventum och är nu ett mycket erfaret handplockat team av producenter, projekt- och produktionsledare. Tillsammans sitter vi på Sveriges bästa nätverk som täcker alla behov som krävs för att skapa det där eventet som ingen glömmer.

Vi vet hur man berör.

Med en samlad erfarenhet från TV, musikaler, konserter, event, sport och strategisk marknadskommunikation – vågar vi påstå att vi verkligen har stenkoll på vad det egentligen är som berör. Det handlar om att skapa upplevelser som spelar på alla sinnen, att överraska och att alltid utmana. Man behöver inte alltid krångla till det, ibland finns den där perfekta lösningen närmare till hands än vad man kan ana. Vi kommer garanterat hjälpa Dig att hitta rätt!

Du kanske vill kommunicera ett helt nytt sätt att arbeta till dina medarbetare? Skapa ett nytt internationellt pris i ett helt nytt ämne eller sätta upp en musikal? I New York? Om du vill veta hur detta kan gå till, fråga oss.

Några av de varumärken som vi jobbar med idag presenteras nedan.

Meet the team.