Eventum

Business Wellness Awards

Centigo och Accigo

Business Wellness Awards

På uppdrag av Centigo och Accigo skulle vi skapa en kväll för Sveriges ledande företag, med fokus på hållbarhet inom framgång och värdeskapande inför framtiden.

Bakgrund. Business Wellness Awards är en arena för en levande debatt om morgondagens företag. En kväll för människor som vill utmanas och inspireras av varandra, för att gemensamt närma sig nycklarna till ett långsiktigt och välmående företag. Syftet med tillställningen är också att utse och hylla årets Business Wellness-företag, framröstad av en jury.

Eventproduktion. Spännande beslutsfattare och tänkare bjöds in till Münchenbryggeriet denna afton. Den råa lokalen tonades ned med naturnära färger och materialval; glamouröst och diskret på samma gång.

När gästerna anlände välkomnades de med Münchenbryggeriets öl, tillverkad i det egna mikrobryggeriet. Kvällens middag fortsatte i samma anda, med en meny skapad av råvaror från det som finns i våra svenska skogar och hos våra bönder.

Scenen intogs av inspirerande personer från näringslivet och en stor del av middagen gick ut på nätverkande och diskussioner bland bordsgrannarna. Underhållningen bestod av interna stjärnor från Accigo och Centigo.

Resultat. En lyckad kväll med familjär känsla och härlig stämning som bjöd på inspiration i mängder. Och såklart, korandet av årets Business Wellness-företag – Synsam!