Eventum

Who we are.

 

Our story.

Eventum grundades 1982 och har under åren varit branschledande inom event och sponsring. Eventum är baserade i Stockholm och består idag ett erfaret, handplockat team av producenter, projekt- och produktionsledare. På CV’t har vi att vi producerade invigningen av Friends Arena med 50 000 gäster i publiken, startade upp Mamma Mia! The Party och producerat musikfestivalen Rockbjörnen 13 år i rad.

Tillsammans sitter vi på Sveriges vassaste nätverk som täcker alla behov som krävs för att skapa det där eventet som ingen glömmer.

Who we are.

Både som byrå och på individnivå har vi lång och bred erfarenhet av alla typer av eventproduktioner, från festival till studiosändning. Erfarenheten ger oss många gånger kortare startsträckor och effektivare handlingsplan.

Vår kunskap och våra trygga rutiner gör att vi i större utsträckning vågar oss på nya, kreativa lösningar för att höja resultatet i upplevelsen. Det finns alltid en strävan att hitta ’det lilla extra’ och vi vet hur vi ska testa oss fram till träffsäkra metoder för att det samtidigt ska vara riskfritt att genomföra. Vår ambition är att bidra med trygghet och samtidigt utmana er och oss själva för att skapa upplevelser utöver det vanliga.

Några av de varumärken som vi jobbar med idag presenteras nedan.

Meet the team.