Eventum

Children’s Climate Prize

Telge Energi

Children’s Climate Prize tilldelas ett barn eller ungdom som gjort något alldeles extraordinärt för klimat och miljö. Priset instiftades 2016 för att lyfta ett annat perspektiv i klimatfrågan, med insikten att det är barnens framtid som står på spel. Att deras röster är viktiga och förtjänar att bli hörda.

Prisutdelningen är ett galahändelse som hålls för att hedra de unga vinnarna. Det är en högprofilerad kväll med en klimatrelaterad gästlista med politiker, akademiker, företagsledare, kändisar och media. Totalt 300 gäster upplever galan.

Eventum skapade detta projektet tillsammans med klienten Telge Energi 2015 och ansvaret omfattade full projektledning av forsknings- och juryns processen, övervaka PR och sociala medier, hantera all kommunikation med nominerade vinnare, finalister och vinnare, underlätta och förbereda platser för alla delar av programmet, produktion och genomförande av scenprogram, forskning och bokunderhållning, bemanna evenemanget under hela veckan, tryckt material, bordsstolar och mycket mer.

Telge Energi driver aktivt omställningsarbetet genom att uteslutande jobba med förnybar energi. Men det behöver göras mer än så.