Eventum

Back to Nature

Clear Channel

Back to Nature

Vad gör man i en digital värld som bara rusar fram, när det enda man känner är att vi kommer längre och längre ifrån varandra? Man går tillbaka. Tillbaka till naturen.
Clear Channel ”Back to Nature” bröt digitala barriärer och skapade en omedelbar sammanhållning bland medarbetarna. Genom att erbjuda en naturlig kontrast till det digitala accelererande landskapet, förstärktes företagskulturen och förståelsen för företagets affärsplan på ett både överraskande och meningsfullt sätt.

Eventum skapade tillsammans med Clear Channel ”Clear Channel – Back to nature”. Ett 24-timmars event, med fokus på teambuilding i naturen. 46 stycken glampingtält sattes upp för att skapa en hotellkänsla mitt i skogen. Samt ett 600 kvadratmeter stretchtält för att husera en storslagen trerätters middag med ett middagsprogram som innehöll allt från cheerleaders till demokratiskt dansgolv med liveband. Kvällen avslutades med skogsrave in på småtimmarna. Dagen därpå bjöds deltagarna på mindfulness och breathwork med Fabian Bolin och Samisamuraij följt av konferens.