Eventum

Rusta Days

Rusta

Rusta Days

Eventum producerade kickoff för Rusta första gången 2015 – Rustadagarna – som sedan utvecklats under åren 2016-2019 till att bli ett internationellt event i takt med att Rusta växt utanför Sveriges gränser. Rusta finns idag representerade med varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland samt försäljningskontor i Indien, Kina, Turkiet och Vietnam.

När pandemin slog till, skapade vi tillsammans ett nytt koncept under namnet Rusta Magazine, som blev ett digitalt forum för alla medarbetare i Rusta globalt. Under samma period producerade vi också ett digitalt format som döptes till Rusta News riktat till medarbetare i varuhus inför kommande säsonger med nyheter och inslag. De filmproduktionerna från våra fysiska och digitala event fungerar som utbildnings- och inspirationsmaterial för varuhus och såklart även till onboarding av nyanställda långt efter eventen.

Vårt nära och långa partnerskap har högt i tak, visar på mycket förtroende och respekt vilket uppskattas från båda parter.

Rusta Days 2024 var en kickoff som fysiskt samlade medarbetarna igen och minst sagt en produktion med extra allt. Givande samtal både från scen och mellan deltagarna följt av underhållning i världsklass, lett av programledaren Doreen Månsson.