Eventum

VIND 2023

Svensk Vindenergi

VIND 2023

Vi fick förtroendet för andra året i rad att producera Svensk Vindenergis konferens ’VIND’ – Nordens största årligt återkommande mötesplats för aktörer på den svenska vindkraftsmarknaden.

Bakgrund. Svensk Vindenergi är branschorganisationen för företag som arbetar med vindkraft. De är vindkraftsbranschens samlade röst i samhället och arbetar för att främja utvecklingen av vindkraftsmarknaden i Sverige. De vill att vindkraften ska utvecklas till sin fulla potential och att den ska bidra till ett hållbart och konkurrenskraftigt samhälle. Syftet med konferensen är att medlemmar och icke medlemmar ska knyta kontakter, öppna för olika samarbeten, diskutera framtiden, utveckling, teknik, politiska beslut m.m.

Eventproduktion. Vi skapade mässytor för 46 utställare samt två scener med sammanlagt 65 talare och 13 timmar scenprogram. Politiker och företag, framstående i branschen, pratade framtid och utveckling. Två otroligt intressanta dagar som lockade över 740 gäster. Första kvällen anordnade vi även en sittande helvegetarisk middag för deltagare där vi bjöd på underhållning och prisutdelning.

Resultat. Deltagarundersökningen gav ett resultat på 92% högsta kundnöjdhet. Vi kommer producera VIND2024 där konferensen kommer öka i storlek ytterligare vad gäller utställare, deltagare samt scenprogram.