Eventum

VIND

Svensk Vindenergi

VIND

Vi fick förtroendet att producera Svensk Vindenergis konferens ’VIND’ – Nordens största årligt återkommande mötesplats för aktörer på den svenska vindkraftsmarknaden.

Bakgrund. Svensk Vindenergi är branschorganisationen för företag som arbetar med vindkraft. De är vindkraftsbranschens samlade röst i samhället och arbetar för att främja utvecklingen av vindkraftsmarknaden i Sverige. De vill att vindkraften ska utvecklas till sin fulla potential och att den ska bidra till ett hållbart och konkurrenskraftigt samhälle. Syftet med konferensen är att medlemmar och icke medlemmar ska knyta kontakter, öppna för olika samarbeten, diskutera framtiden, utveckling, teknik, politiska beslut m.m.

Eventproduktion. Vi skapade mässytor för 46 utställare samt ett scenprogram där vi bjöd in politiker och företag, framstående i branschen för att prata framtid och utveckling. En otroligt intressant dag som lockade över 700 gäster. Efter scenprogrammets slut uppträdde Blacknuss Allstars och en mingelmiddag med afterwork drog igång.

Resultat. Deltagarundersökningen gav ett resultat på 90% högsta kundnöjdhet. Vi kommer producera VIND2023 som blir en dag längre samt planering inför 2024 där konferensen kommer öka i storlek ytterligare vad gäller utställare, deltagare samt scenprogram.